onsdag 1. desember 2010

Desember GIVE AWAY

Ny måned nye muligheter! :-D I GIVE AWAY'en for desember så kan man vinne et Tobias Babyteppe i hvitt!! Som de fleste andre babyteppene på http://www.babytepper.no/ så er dette og strikket i 100% Merino ull og holder derfor både små og store god og varm :-) For de som ikke er så heldig å vinne kan man kjøpe dette babyteppet på http://www.babytepper.no/ for 399,- Trekkningen for denne GIVE AWAY'en kommer til å skje 29. desember siden jeg reiser på ferie 30! Og som en følge av den samme ferien blir det ingen januar GIVE AWAY før 14 januar 2011 :-P Lykke til!

For å delta legg igjen en kommentar under innlegget der du forteller hvilket produkt du liker best på http://www.babytepper.no/ og hvorfor! :-)

8 kommentarer:

 1. Jeg prøver meg igjen! Selv om man kanskje ikke trenger to tepper selv, er det jo en yppelig gave også. (Selv om jeg nok ender opp med begge selv visst jeg vinner!)

  Det produktet jeg liker best på siden er Lukasteppet jeg snart får i postkassen! Jeg synes det ser såå deilig ut! Bortsett fra det likker jeg Hildegunn teppet i lys rosa, og kommer nok til å kjøpre det etter jul engang!

  Klem Stine

  SvarSlett
 2. Jeg synes at det store Lucas Babyteppet ser veldig mykt og deilig ut, men det beste med det er nok størrelsen! Det ser deilig ut å pakke seg inn i. :)

  SvarSlett
 3. Jeg liker best Lucas babyteppe natur m/ navn fordi jeg er veldig glad i ull og det passer perfekt til de små siden det er temperaturregulerende og naturfargen var kjempe fin og at man kan ha navn på var et ekstra + :D

  Mail: mhm_891@hotmail.com

  SvarSlett
 4. Jeg liker best Hildegunn Babyteppe Isblå fordi jeg liker godt mønstre på teppe og at det er 3 farge på denne. Å teppe virker veldig mykt og go og så virker det teppe litt tykk sånn at man kan ha det i vogna eller i senga til guttungen når det er veldig kaldt ute. Liker dette teppe utrolig mye og vis jeg ikke er heldig å vinner dette så blir det nok en bestilling fra meg på nyåret. :)

  SvarSlett
 5. Det store Lucas babyteppet ser utrolig deilig ut - og er nok en favoritt! Lunt og godt å pakke babyen inn i. Ellers så er teppet eg vant tidligere i høst i daglig bruk til vesle Bendik Matias som vart fødd 7. november :)

  SvarSlett
 6. For noen herlige tepper du lager!! Jeg vil gjerne være med i trekningen :)

  SvarSlett
 7. Jeg liker også Lukas babyteppet.
  Har jo allerede bestilt et slikt vognteppe hos deg og er kjempefornøyd! Det brukes hver dag:)

  Kunne tenke meg et teppe i hvit myk ull, så jeg krysser fingrene for denne!:)

  Håper du har hatt ei fin julefeiring!!

  SvarSlett
 8. Så flott teppe. Håper jeg vinner et til lille babyjenta mi.

  Godt nytt år.

  Klem fra Millemilla

  SvarSlett