mandag 18. juli 2011

Sommer og (ingen) sol...

Denne sommeren har etter min mening ikke vært noe særlig... En dag med sol per 7 dag med regn er ikke sommer spør du meg! Men innimellom er det opplett ihvertfall og da er det jo bare å løpe ut og nyte. 

Min gøye Trampoline gutt!!
I går var det en slik dag, og da reiste vi å grillet sammen med noen venner. Lucas koste seg for det meste med trampolinen sammen med vennen sin Timian som er 3 uker yngre, de ser ut til å bli et radarpar ;-) 

Han fikk også smake grillede marshmellows og det falt veldig i smak hos de små.

Deilige Marshmellows...mm!
Ellers tok vi frem klippemaskinen her hin dagen ettersom gutten sansynligvis hadde flere kilo med hår på hodet og mine frisør kunnskaper klarte ikke å gjøre så mye med det... Så nå er gutten så kort på håret som han aldri har vært før! Etter min mening så ser han megakul ut og forandring fryder jo som sagt. :-D

Ellers er jeg veldig stresset for tiden. Har alt for mye å gjøre og graviditeten drenerer meg fremdeles for energi! I dag er jeg 14+5 og forventer hver dag som helst å være tilbake i toppform som da skal vare frem til uke 35...hehe! (Det er jo bra å ha planer...) Magen har derimot plutselig dukket opp og det er deilig! Sammen med den kom nemlig litt gravidfølelse, noe jeg ikke har hatt så mye av! Graviditeten kom jo ganske plutselig på, på et litt dårlig tidspunkt, så har hatt litt problemer å få det med meg føler jeg, at jeg faktisk er gravid! Men nå kjenner jeg jo at det er noe inni der, så det er deilig! Gleder meg mer og mer nå til å få en liten til! Tosk som jeg er så kan jeg ikke vente til å pakke sykehusbaggen....hehe!

Lillevennen Babytepper er igjen på nett og butikken er endelig lagt 'live' etter myye forsinkelser og tull etter min mening ... Det er allikevel en del ting igjen som jeg ikke har fått gjort men det kommer nok i løpet av en uke eller to. Men ja, strikkemaskinen er allerede i full sving igjen og det er herlig! Føler jeg kan koble litt av med det innimellom alt studiestresset som jeg og har. Skriver som bare det innimellom, men ikke alltid så lett med en turbo (snart) 2 åring som jeg har fult ansvar for fra 07 til 17. Heldigvis har pappan fri neste uke så da skal jeg ta noen krafttak og bli ferdig med diverse... 

Håper alle har en god sommer, tross vær og vind enkelte steder ;-)

1 kommentar:

  1. Du imponera Marianne, som har overskudd til så mange prosjekt i tillegg til at du er gravid :) Håper formen snart er på topp igjen, og fortsatt god sommar til dere. Forhåpentligvis kjem sola for fult snart.. :)

    SvarSlett