onsdag 16. november 2011

Stakkars stakkars blogg...

Bloggen min lider, men har ikke hatt det så veldig kjekt selv heller i det siste. Er nå hjemme en uke, 'doctors orders', for å slappe av. Nå ønsker jeg derimot å skrive litt liv inn i denne bloggen! Kanskje jeg kan bruke det som litt terapi? Tror ikke det blir de lengste innlegg helt med en gang, men skal se hva jeg kan få til ;-)

Har jo en del prosjekter på gang, noen mer kjekk enn andre! Det mest spennende er jo min lille prinsesse som for tiden ligger til heving og er klar om ca 8 uker :-D Gjett om jeg gleder meg til det! Er allikevel tyngre å være gravid denne gangen, ikke at jeg er noe større enn sist, men har mer 'vondter' og føler det er noe hele tiden. Har og en liten flott 2 åring som jeg føler har vært sammenhengende syk hele høsten! Sånt tar på...

Nå nærmer det seg jo og jul, jeg elsker julen og tiden før.... Er så mye jeg vil gjøre, men bare ikke orker...akk :-( Tar og tid å strikke babytepper, jeg har 3 dager med julemarked og en dag med stand på Bystasjonen i desember, gleder meg men håper bare det ikke skal bli for mye for meg!

4 kommentarer:

 1. Kjenner meg godt igjen i det du skriver om at det er tyngre å gå gravid denne gangen. Jeg syntes det samme selv. Heldigvis kom all energi tilbake så fort ungen var ute :)

  Si ifra når du skal stå på stand på bystasjonen da, så tar vi oss en tur.

  SvarSlett
 2. Sånt liker jeg å høre for det er vel ikke optimalt å føde nr 2 og allerede være utslitt før hun er ute!! Jeg står (mest sannsynlig sitter :-P) ellers på stand på bystasjonen lørdag 3. desember og det hadde vært utrolig koselig om dere kom innom da :-D

  SvarSlett
 3. Kjenner godt på at det er tyngre å være gravid denne gangen jeg også.
  Huff, og jeg vet alt om hvor slitsomt det er når barna er syke hele tiden. I fjor var Daniel så og si konstant syk. Til jul var jeg så sliten at jeg nesten gråt i bilen på vei hjem fra jobb - og da var jeg ikke gravid. Krysser fingrene for at toåringen deres kan holde seg frisk en god stund fremover! Og lykke til med innspurten til deg. Ikke lenge igjen nå ihvertfall!

  SvarSlett
 4. Endelig livstegn fra den kanten!!! Finfin mage :) Lykke til med innspurten, håper på noen koselige stemningsinnlegg her etterhvert ;)

  SvarSlett