søndag 31. oktober 2010

Morgenstund

Her har det vært en umenneskelig tidlig morgen i dag...lurer egentlig på om jeg skal kalle det natt! Og enda tidligere ble det av klokkeskiftet... 05:45 er tidlig. Veldig tidlig. Mannen har jobbet natt og kom hjem kl 4 så der var det ikke mye liv heller...så da satt jeg her med minsten å så på spesial agent oso aaalt for tidlig :-)

Ute regner det. Det regner noe voldsomt. Skikkelig Bergensvær på sitt verste. Det at vi bor på en topp gjør jo ikke situasjonen bedre. Det blåser og noe helt forferdelig. Ikke noe som gjør det lettere å våkne nei når det pisker på vinduene...

Ellers ingen planer for dagen utenom å fikse, ordne og rydde hjemme. Må jo gjøres det og innimellom ;-)

I løpet av kvelden skal jeg trekke oktober GIVE AWAY'en min, og ikke minst finne på hva som skal bli neste måneds :-D Spennende...!

Og så dagens glamelding...hehe! Marih Carey har nå endelig bekreftet at hun er gravid :-D Jeg må jo bare nevne dette ettersom jeg har vært fan av damen siden 1993! Har vært på 3 konserter og truffet henne 2 ganger. Suuper dame :-) Akk...mimre mimre...ikke lenge siden jeg selv gikk gravid og stoorkoste meg, blir nesten litt babysyk av slikt jeg :-P

Ha en fin og avslappende søndag!

2 kommentarer:

 1. Ja det var alt for tidelig å starte morgenen på.. Men slik er det av og til. Tror jeg de fleste småbarnsforeldre kjenner seg igjen i.

  Så koselig at MC skal bli mamma :)

  Ha en fortsatt flott kveld

  SvarSlett
 2. Jo takk! Gutten sovnet på et blunk i kveld 19:15 så kvelden har vært ganske så herlig og avslappende! Jeg er egentlig overtrøtt og skulle nok vært i seng allerede for å klare morgendagen som sikkert kommer til å starte lenge før jeg vil, men nå skal vi se gyldne tider med 'George' og såå...skal jeg legge meg ;-)

  Når det gjelder Mariah så håper jeg bare at hun ikke tar alt for lang pause fra syngingen :-P

  SvarSlett