tirsdag 7. august 2012

August GIVEAWAY


Da tenkte jeg å ha en liten GIVEAWAY jeg faktisk ;-) Jeg har et nydelig babyteppe strikket i Dale sin babyull dvs 100% Merino ull! Det er nydelig sjokoladebrunt og passer derfor til både en liten jente såvell som en liten gutt - det er ca 70x85 cm stort og er bra i str til barnet er langt opp i årene. Dette er et mønster jeg ikke selger på www.babytepper.no ennå, vurderer det :-) Det er litt tykkere enn de andre mønstrene jeg har. Har og en del andre ting som må fikses først! Legg derfor gjerne igjen kommentar på hva dere synes om det, ut i fra det ene bilde jeg har her.

For å bli med i trekningen så må dere bare legge igjen en kommentar i dette innlegget hvor dere forteller hvilket produkt dere liker best på www.babytepper.no og hvorfor :-) OG like oss på facebook ;-) 

Trekning 1 september! 

12 kommentarer:

 1. Oi oi... Jeg er med!!! Og nå måtte jeg inn på shoppen din og lete etter det fine teppet jeg hadde så lyst å kjøpe for litt siden.... Og det var.....
  ... Jonas Babyteppe Natur!
  Det falt jeg for fordi det hadde så fint mønster og farge, og fordi det ser så godt og mykt ut... Ikke for tykt, slik at det blir en klump rundt babyen, men akkurat perfekt :)

  *love it*

  Og like på facebook tror jeg at jeg gjør alt, men skal sjekke ;)

  SvarSlett
 2. Jeg er absolutt med! Jeg elsker teppene dine, men luene er i en klasse for seg! Se for deg Torvald med den brune lua da ;) flink er du!

  SvarSlett
 3. Så flott giveaway :D Du har jo så nydelige produkter :)

  Min favoritt er Rebecca Babyteppe MørkLilla! Elsker fargen og mønsteret er også nydelig! Det har vært favoritten siden første gangen jeg så siden din ;)

  Liker såklart på Facebook! :)

  SvarSlett
 4. Hva, er du gal? Like ETT av alle de fine teppene og luene?! Du er jo RÅFLINK!!

  Men jeg har falt helt for det hvite Tobias babyteppet, jeg klarer ikke å ta øya fra det. Det er så klassisk, enkelt men likevel noe ekstra spesielt ved det. Godt og fint teppe.

  Det brunet på bildet var superfint!! Det ser veldig sterkt og mykt ut! Du burde absolutt begynne å selge det, det er noe eget og råkult ved mønsteret.

  SvarSlett
 5. Oj, hjelpes så mye fint du har laget :D Virkelig imponert og for en inspirasjon!

  Og det sjokoladebrune teppet var bare helt nyyydelig, jeg falt helt for fargen! Håvard har jo alt i blått, begynner å bli litt lei det og da var jo denne fargen helt perfekt for både gutter og jenter :D Det må du absolutt vurdere å selge, for mønsteret var utrolig fint og det så mykt, varmt, slitesterkt og virkelig et koseteppe!

  Tok en laang runde på siden din og fant mange favoritter ;) Tobias, Lucas, Isak, Lilly var nydelige mønstre på babyteppene! Og Hildegunn strikkeluen i brun eller turkis...aaaw :) Og hadde jeg hatt jente, hadde jeg bestilt det hårbåndet med hjerte på rappen!

  Stå på, så utrolig mye fint du lager :) Jeg skal spre bloggen din, tenk så mange babyer så kunne hatt det godt og varmt i de fine teppene og luene <3

  Stor klem fra Line og Håvard :)

  SvarSlett
 6. Så utolig mye fint du lager. Jeg likte spesielt godt Isak babyteppe brunt, kjempefint mønster og farge. Må si jeg fallt for de nydelige luene også, kjempesøte.
  Liker på FB.

  SvarSlett
 7. Jeg vil være med!!! Du lager jo så utrolig fine ting :)
  Min favoritt er kanskje Lilly Babyteppe Sand. Ikke lett å plukke ut en favoritt når det er så mange fine, men jeg likte både mønsteret og fargen på dette teppet.
  Liker selvfølgelig på fb

  SvarSlett
 8. Hei:) Nydelige tepper du strikker. Det teppet du viser ovenfor var kjempefint, med et klassisk og rent mønster som er lett å like.
  Synes også Isak babyteppe i brunt er nydelig, dette har et mønster som er både lunt, fint og kreativt, og en farge som er helt nydelig!:)
  Liker på FB!

  SvarSlett
 9. Kristine, sto det på lappen ;-) Gratulerer med flott babyteppe :-P Send meg din adr til marianne@babytepper.no så sender jeg det avgårde neste uke :-)

  SvarSlett
 10. Rebecca Babyteppe MørkLilla er bare den beste <3

  SvarSlett
 11. Ooi, så gøy :D Jeg har jo siklet på teppene dine en stund ;) Og vi bruker teppe hver dag! I vogna, bilen, på gulvet, i senga... Cassandra skal nok få masse glede av det :D

  SvarSlett