Strikkemaskin

Et av høstens høydepunkt - nytt strikkemaskinkurs har startet i regi av 'strikkemaskindamen' på Husqvarna i strandgaten :-P Har man jo først skaffet seg en strikkemaskin så må man jo vite hvordan den skal brukes, og det vet alle som noen gang har vært borti en strikkemaskin at det er ikke noe enkle greier, og mange går på kurs i flere år før de føler de har fått grei peiling på den! Selv kjøpte jeg min da jeg var 7 mnd på vei med Lucasen og du kan tro det var mye tårer foran maskinen i begynnelsen. Jeg var flere ganger på vei til å hive den ut vinduet i sinne og forbannelse! Det var faktisk min kjære mann som kom meg til unnsettning og faktisk fikk maskinen til å strikke første gangen, jeg fikk nemlig ikke til noen ting i begynnelsen og bare satt å gråt...hehe ;-) Men nå er vi gode venner, jeg og min Silver Reed 280 finstrikker!! :-P

Kurset er annenhver tirsdag fra 17-20 og er kjempe koselig. Målet mitt for denne høsten er at jeg skal få til å lage flotte klær til min lille gutt. Han er nemlig såå fin i strikkeklær! Siden han ble født har han fått masse fine strikkeklær strikket for hånd av bestemoren, som forsåvidt er et unikum med strikkepinner! Som hentesett strikket hun et setersdal sett, strikkejakke, selebukse og lue i Dale Babyull! Det ble strikket i str 0-3 mnd men passet lillegutt helt til han var 6 mnd, og på klinikken forsvant han jo helt i det! :-) Men det er fremdeles mitt favoritt strikkesett!

Jeg er veldig interesert i å komme i kontakt med andre "strikkemaskindamer" for evt å utveklse tips! Jeg tror strikkemaskiner og hvordan de fungerer er den eneste tingen som man ikke kan finne en mengde informasjon om på nettet i dag!! Kom gjerne med tips til sider/forum/blogger om emnet som jeg kan ha unngått å få med meg :-)

Hovedoppgaven til strikkemaskinen min er derimot å strikke babytepper og annet knask som jeg selger på http://www.babytepper.no/ Dette kan du lese mer opp på siden Min Business! :-)

For mer informasjon om strikkemaskiner o.l. gå inn på www.strikkemaskin.blogspot.com Der kommer Norges nye (eneste?) ressurssenter for strikkemaskin entusiaster!