fredag 29. april 2011

Forandring som ikke fryder

I natt reiste min mann til Norge, mens jeg er igjen her i Jerusalem med Lucas. Han må tilbake på jobb, mens jeg skal prøve å gjøre ferdig denne Mastergraden min. 

På tirsdag får jeg besøk av en venninne fra Norge, hun skal være her i 1 uke, noe som skal bli deilig siden det å være her alene ikke er helt festlig. Ellers har jeg ikke planer om å være fulltidsstudent OG fulltidsmamma her alene de neste 6 ukene (vi reiser hjem igjen 10.juni). Min kjøre mor kommer nemlig ned 7 mai for å passe på sitt lille barnebarn mens jeg studerer :-) Det skal bli kjekt. Det skal faktisk bli herlig! Jeg har en følelse av at jeg kommer til å stå klar til å levere Lucas fra meg med en gang hun kommer inn døren, for så å løpe i seng og sove i 12 timer...;-P Hva skulle man egentlig gjort uten besteforeldre? Tenk så heldig vi er som har en 'bestemor' som kan ta med seg data'en og jobbe fra Jerusalem? Supert! 

Så ja, 6 uker uten mannen min, og 6 uker for Lucas uten pappan sin... Lurer på hvordan dette skal gå. Hvem som får det vanskeligst vet jeg ikke, men ikke lett for mannen heller som ikke får sett Lucasen over så lang tid. Ikke vet jeg hvordan jeg skulle ha taklet det! Takk og lov for skype. 

Nå sitter jeg nå her, alene, og venter på at den siste episoden av Grey's skal bli ferdig nedlastet.... :-D Og etter det må jeg lese litt, for så å hoppe i seng. I dag sto nemlig Lucas opp 05:15.... :-( Det er ALT for tidlig! 

3 kommentarer:

 1. Uff, så kjedelig da :(
  Når er du ferdig med studiene dine?

  SvarSlett
 2. Semesteret er ferdig 10,juni og samme dag reiser vi hjem :-D Blir nok litt oppgave skriving utover sommeren, men håper å være helt ferdig innen august!!

  SvarSlett
 3. Så dumt at han måtte reise heim seks veker før dere :/ Men med masteroppgavejobbing og Lucas å holde styr på flyr forhåpentligvis vekene til dere ser kvarandre igjen :)

  SvarSlett