torsdag 14. april 2011

Natt, tidlig, morgen?

Her er det avvenning av litt forskjellig på gang. Rutinen her i det siste har nemlig vært at gutten sover fra 19 til 04, 05 eller 06 og da bli båret inn i vår seng, får en pupp i munnen og forventes å sove lengre... Dette først og fremst fordi resten av familien (kremt...) ikke har hatt interesse av å stå opp så tidlig, eller rettere sagt om natten etter min mening. Dette har fungert greit det, men vi vil jo helst ikke ha det sånn, eller, vi vil ha det bedre enn som så, nå skal gutten helst sove i sin egen seng heeeelt til 07 (drøm drøm) uten en tur innom vår seng OG uten morgenpupp (som fra i dag av er over og ut)! 

Energien har ikke helt vært der, eller viljen for den del, til å ta tak i dette før nå, men vi har nå fått en gylden sjanse ettersom jeg har 18 dagers fri i strekk pga 'Passover' ferien!
 Så den må jo bare brukes...(i tillegg til å lese og skrive som en annen tulling selvfølgelig...som den pliktoppfyllende studenten jeg er ;-) 

Så ja, derfor sitter jeg her i dag kl 06... (pappan hadde han fra 05...)! I slike sammenhenger har Byggemester Bob en livreddende kraft....for mamman, og ikke minst tanken på at imorgen er det mamman som skal sove til 10... :-D 

Men er trøtt, og håper Lucasen tar tegningen relativt fort...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar