torsdag 7. april 2011

Søvn

Jeg er trøtt, supertrøtt. Så hvorfor er jeg ikke i seng? Orker ikke røre meg fra sofaen... Ligger bare her å sløver foran dataen. Jeg og mannen har sett film i kveld 'Little Fockers'. Hadde trodd den skulle være bedre, menmen, det er jo nr 3 så man kan vel ikke forvente mer. Mannen har nå akkurat gått på jobb og jeg skulle jo egentlig ha gått å lagt meg...egentlig ja. Er bare så deilig å kunne ligge her helt alene å høre på stillheten...! ;-) 

Lucas er nemlig et uvær for tiden. Han er veldig aktiv og høyt og lavt til alle tider. I dag knuste han mitt favoritt fat som har stått på stuebordet siden vi kom ned her. Har fått det i gave, til å ha frukt på. Det var så fint. Nå ligger det i bosset. Argh... Lillegutt fikk det nemlig for seg at han skulle gjemme seg under duken. Han dro altså da duken fint over hodet og synest det var uhyrlig moro, før da alt som sto på duken (mitt fine fruktfat) smalt i gulvet. La bordet stå tomt da vel. Å nei du, her må ungen lære seg at slikt gjør man ikke. Duk og fruktfat må man ha på et stuebord. Håper han lærte det i dag (men er vel ikke så optimistisk ;-) 

Lucas har nå sovet i 4 timer. Klokken er 23. Jeg er trøtt. Han våkner som regel mellom 05:22 og 05:26. Trenger jeg mer informasjon for å forstå at jeg måå legge meg nå. Nei oki da...

God Natt! :-D

2 kommentarer:

 1. Hehe, kjenner meg veeldig godt igjen problemet med å komme seg i seng om kvelden! Jeg er ofte så trøtt så trøtt, men har ikke vett til å komme meg i seng. Sånn er det vel å være skikkelig b-menneske, og så måtte begynne å stå opp übertidlig..
  Så irriterende med fruktfatet da! Vi må vel regne med noen sånne i årene som kommer.

  SvarSlett
 2. Uffda - ikke bra med knuste favorittfat! Er helt enig med at man skal lære seg å vær forsiktig med duker og pynt, men jeg tenker jeg sikkert må svelge noen kameler, og kaste noen favorittfat jeg også når vi kommer så langt ;)

  Ville iallfall ønske deg en fin helg!
  *klemmer fra det kalde nord, som begynner å bli "varmt* :)

  SvarSlett