lørdag 19. mars 2011

Et lite tips...

Denne krakken fra IKEA til 45 kroner har skapt en revolusjon her hjemme hos oss rundt leggetid! Gutten har alltid vært glad i å vaske hender og å leke med vann men tannpussen har jo alltid vært et problem. Det er vist ikke noe gøy og hyler som bare det! Ikke noe kjekt.

MEN, så røsket jeg tilfeldigvis med meg denne fra IKEA en dag, for jeg husker mine småsøsken hadde en sånn (litt sånn nostalgisk...hallo? det er en krakk!)! Og siden den kom inn i huset har det vært suksee! Hver kveld kravler Lucasen selv opp på krakken og stiller seg fint ved vasken. Han rekker akkurat frem til vasken, som han setter på selv, for så å stå så lenge han får lov å leke med vannet! I mellomtiden kan mamman og pappan pusse så mye de vil på tennene hans :-D Han gaper som bare det og er så fornøyd atte ;-) Og det er mamman og pappan og. Nå legger vi en rolig og fornøyd gutt i sengen, og ikke en sur en ;-)

2 kommentarer:

  1. Så smart! :) Trur vi og må invistere i ein sånn. Eg var så dum og kjøpte ein krakk som var altfor lav til min Lucas, så han rekker verken opp til vasken eller til stellebordet når han skal vere med å stelle lillebror.

    SvarSlett
  2. Ja jeg så de hadde to størrelser til og med på IKEA og dette er den høyeste! Ja han vil vel være med å stelle ja tenker jeg ;-)

    SvarSlett