mandag 21. mars 2011

Sommer og sol


For tiden er det Purim i Israel, en av mange høytider! Jeg har derfor hatt fri i to dager, søndag og mandag (Søndag er mandag i Israel ettersom de har helg fredag og lørdag)! Så i dag bestemte vi oss for å reise på stranden i Ashdod, litt sørover. Flotte strender nedover der... Været var supert selv om det var litt vind innimellom! Lucas er jo bare tidenes badenymfe! Han er helt vill etter vann og løper rett ned til vannet ved enhver anledning, så det er bare å henge på for oss voksne ja! Heldigvis er det litt fornuft i han og han fortsetter ikke bare uti, men stopper sånn litt i vannkanten (flinke gutten ;-) Å løpe bortover stranden derimot, helt fritt, løpe løpe løpe, var nok deilig for han... Både jeg og pappan bykset stort sett etter, men stort sett fikk han nå løpe som han ville. Gutten var i perlehumør hele tiden, helt til vi skulle gå vel å merke. Da ble det balluba! Illsint var han ;-)



Det tok oss en time med buss hver vei. Litt kjedelig var det vist på vei nedover, men hjemover var gutten heldigvis så trøtt at han satt fint i eget sete, med setebelte rundt magen å så på alle bilene utenfor og sa oj, oj, oj se der!    :-P 



Tror vi må ta oss tid til noen flere strandbesøk fremover ja siden gutten er så glad i det! Tror vi skal ta for oss dødehavet neste gang, lenge siden både mamman og pappan har vært der og de savner det! 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar